Provence - Var: volledig gelijkvloerse, Provençaalse villa (3 sk, 3 bk) met royaal zwembad van 12 bij 6 meter en een vlakke, onderhoudsarme kavel van ruim 2.200 m², gelegen op een natuurlijk domaine op enkele kilometers van een bekroond, idyllisch dorp

Général

Adresse: 83690 VILLECROZE, France
Type de bien: Maison
Surface: 140 m2
Espace du terrain: 2237 m2
Piscine: Oui
Jardin : Oui
Prix: 635 000 €
Ref. auSud 704086
Ref. Agence 90135-14453

Description


Provençaalse, volledig gelijkvloerse villa uit de jaren '80 en in 2007 volledig gerenoveerd. Goede algemene staat van onderhoud en vrij uitzicht op het zuiden in een bosrijk park. Omheinde kavel van 2.237 m2 op een rustig domaine met enkele centrale voorzieningen waaronder tennisbanen. Goede privacy en een eigen zwembad van 12 bij 6 meter met jacuzzi. Op enkele kilometers ligt het centrum van een bekroond dorp met voorzieningen. Goede fietswegen rondom.

Indeling met op de begane grond een ruime living met open haard, separate en ingerichte keuken die uitkomt op een terras. Verder zijn er drie ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer en toilet. 

Buiten een prachtig ingerichte zomerkeuken en een tuin met exotische bomen en planten.

Goede voorzieningen als een recent geplaatste warmtepomp, dubbel glas, onderkeldering, glasvezel internet, stadswater en een nieuwe septic tank. Energielabel C (verbruik). 

Voor liefhebbers van rustig en natuurlijk wonen op een ruim opgezet domaine in adembenemende omgeving op een uur van de kust.

Plus d'annonces à VILLECROZE

Plus d'annonces à Provence-Alpes-Côte d'Azur

Plus d'annonces à Var

Contact