Dordogne - Périgord Vert: prachtig op een heuvel gelegen, recentelijk gerestaureerd eeuwenoud woonhuis 'en pierre' op ruim 1.700 m² grond aan een doodlopend weggetje en op 7 minuten van het centrum van een idyllisch marktstadje

Général

Adresse: 24320 VERTEILLAC, France
Type de bien: Maison
Surface: 125 m2
Espace du terrain: 1772 m2
Piscine: Oui
Jardin : Oui
Prix: 246 000 €
Ref. auSud 706364
Ref. Agence 6630-14489

Description


Op een van de hoogtes rondom de vallei van de rivier de Dronne ligt deze eeuwenoude natuurstenen woning met een prachtig uitzicht op het heuvelachtige landschap. Op 7 minuten van een dynamisch marktstadje en toch op een rustige plek aan een doodlopende weggetje met alleen lokaal verkeer. Deze natuurstenen woning met 125 m² woonoppervlak is recentelijk (2021-2024) smaakvol gerestaureerd.

Indeling woonhuis met op de begane grond een entree/hal van 5 m² met pellet-kachel en dubbele tuindeur met toegang tot het grote terras op het zuiden, woonkamer van 16 m² met hoog plafond en dubbele tuin naar buiten en directe toegang tot het terras, ingerichte keuken van 9 m², separate eetkamer (tweede salon) van 6 bij 4 meter met natuurstenen open haard en tuindeur met toegang tot het terras, tweede hal van 6 m² met trapopgang, badkamer en de buanderie/bijkeuken. Separaat toilet. Travertin op de gehele begane grond.

Verdieping met de hoofdslaapkamer van 24 m² m met kleine natuurstenen schouw en dressing, nog eens twee slaapkamers van 8 m² en een slaapkamer (thans kantoor) van 10 m². Vertrek van 6 m², mogelijkheid voor tweede badkamer.

Elektrische verwarming met pellet-kachel en overal dubbele beglazing.

Aangrenzend aan het huis staat een klein bijgebouw van 1,4 bij 4 meter met luifel.

Perceel 1.772 m² met groot terras, bovengronds zwembad, waterput en schaduwrijke tuin.

Interessant pand vanwege de ligging, uitzicht en de kwaliteit van de uitgevoerde restauratie

Plus d'annonces à VERTEILLAC

Plus d'annonces à Aquitaine

Plus d'annonces à Dordogne

Contact