Dordogne - Périgord Vert: in het hart van zo'n typisch Frans marktstadje in een historische omgeving ligt dit klassiek herenhuis (4 sk, 4 bk) met binnenplaats en bijgebouwtje op eigen omheind terrein van 558 m² op loopafstand van vele voorzieningen

Général

Adresse: 24320 VERTEILLAC, France
Type de bien: Maison
Surface: 220 m2
Espace du terrain: 558 m2
Jardin : Oui
Prix: 371 000 €
Ref. auSud 703608
Ref. Agence 6625-14448

Description


In het centrum van een dynamisch marktstadje in de Périgord Vert ligt dit klassiek Frans herenhuis met veel woonoppervlak, volledig en smaakvol gerestaureerd en gelegen in een omheinde tuin van 558 m² met binnenplaats, poort, klein bijgebouw en vijverpartij.

Het herenhuis heeft als indeling op de begane grond een entree/hal van 10 m² met parketvloer en trap naar de bovenverdiepingen, een woon-/eetkamer 36 m² met marmeren schouw, parketvloer, dubbele tuindeur naar de tuin en erker naar het terras, een salon van 20 m² met open haard en parketvloer, een mooie inbouwkeuken van 36 m² met tegelvloer, vloerverwarming en dubbele tuindeur met uitzicht op de tuin. Gastentoilet.

Op de eerste verdieping bevindt zich een slaapkamer van 15 m² met parketvloer en een ensuite badkamer van 9 m² met o.a. toilet en vloerverwarming, een kleed/linnenkamer van 5 m², een buanderie/wasruimte van 7 m² met linoleumvloer, een tweede slaapkamer van 20 m² met grote inbouwkast en ensuite badkamer 4 m² met o.a. toilet, de derde slaapkamer van 20 m² met ensuite badkamer (7 m²) met o.a. toilet. 

Op de tweede verdieping bevindt zich de overloop van 9 m². Hier bevindt zich de hoofdslaapkamer van 16 m² met badkamer van 12 m² met o.a. ligbad, douche, wastafel en toilet. Zolderruimte van 3 bij 11 meter.

In de onderverdieping bevinden zich diverse kelderruimtes.

Elektrische verwarming met warmtepomp, gedeeltelijk dubbele beglazing en aansluiting op de riolering.

Bijgebouw met tuinhuisje en kleine zolder

Ideale woning voor liefhebbers van een klassieke woning in het centrum van een levendig stadje.

Plus d'annonces à VERTEILLAC

Plus d'annonces à Aquitaine

Plus d'annonces à Dordogne

Contact