Dordogne - Périgord Vert: karakteristiek, geheel gerestaureerd en ruim woonhuis 'en pierre' met verwarmd zwembad, carport en schuur, gelegen op ruim 2.400 m² grond met fruitbomen aan de rand van een pittoresk gehucht op 10 minuten van Verteillac

Général

Adresse: 24320 VERTEILLAC, France
Type de bien: Maison
Surface: 204 m2
Espace du terrain: 2457 m2
Piscine: Oui
Jardin : Oui
Prix: 320 000 €
Ref. auSud 696310
Ref. Agence 6611-14327

Description


Riant natuurstenen en vrijstaand woonhuis van ca. 204 m² woonoppervlak, gelegen in een aangelegde en deels ommuurde tuin van 2.457 m² met fruit- en sierbomen en een fraai, verwarmd zwembad. Goede privacy en uitstekende onderhoudsstaat. Verrassend licht interieur en comfortabel voorzieningenniveau. 

Indeling woonhuis met op de begane grond een grote, lichte woonkamer (ca. 70 m²) met haard en houtkachel, parketvloer en openslaande tuindeuren naar een groot overdekt terras/veranda van ruim 40 m², een ingerichte keuken/eetkamer (ca. 27 m²) met parketvloer, een slaapkamer (ca. 11 m²) met parketvloer, een badkamer (ca. 7,4 m²), toilet, een vertrek/kamer (ca. 12 m²) met plavuizen vloer, stenen muren, inbouwkasten en dubbele deuren met toegang tot de tuin (deze ruimte kan dienen als extra slaapkamer), een bijkeuken (ca. 8 m²) met tegelvloer en inbouwkasten. 

Boven bevinden zich een mezzanine/vide (ca. 17,8 m²) met zicht op de woonkamer en studeerhoek, twee slaapkamers (ca. 18 m² en 13 m²) en een badkamer (ca. 7 m²) met o.a. douche en toilet. 

Centrale verwarming (olie) met warmwaterproductie. Septic tank.

Aangrenzende schuur (ca. 30 m²) met CV-ruimte en bergruimte. Hier is een mogelijkheid om op de verdieping de woonruimte uit te breiden. 

Aangrenzend een carport van 3,5 x 5 meter en vrijstaand een chalet voor tuingereedschap. 

Het zwembad is verwarmd en ca. 4,5 x 9 meter. 

Woning met veel charme en ruimte in en om het huis, gelegen op de grens van Dordogne en Charente op een prettige locatie aan de rand van een pittoresk gehucht in de omgeving van het mooie stadje Verteillac (tien minuten rijden). Het historische Aubeterre-sur-Dronne ligt op ca. 20 minuten rijden. 

Plus d'annonces à VERTEILLAC

Plus d'annonces à Aquitaine

Plus d'annonces à Dordogne

Contact