Provence - Vaucluse: op een werkelijk unieke locatie met adembenemend uitzicht op de Mont Ventoux, heuvels en wijnvelden ligt deze stijlvolle villa (4 sk, 2 bk) uit 1995 met overloop-zwembad in rustige buurt op 1.600 m² op enkele kilometers van stadje

Général

Adresse: 84110 VAISON LA ROMAINE, France
Type de bien: Maison
Surface: 160 m2
Garage: Oui
Espace du terrain: 1626 m2
Balcon: Oui
Terrasse: Oui
Piscine: Oui
Prix: 735 000 €
Ref. auSud 704432
Ref. Agence 3149-14461

Description


Prachtige Provençaalse villa met adembenemend panoramisch uitzicht en een fraai overloop-zwembad op enkele kilometers van een heerlijk, authentiek marktstadje. Gelegen in gewilde en rustige woonwijk op een dominante locatie. Veel ruimte en licht in en om de woning. Bijzondere plek met uitzicht op de Mont Ventoux, heuvels en wijngaarden.

De villa heeft een woonoppervlak van ongeveer 160 m² met op de begane grond een entree, een ruime en lichte woonkamer met open haard, uitgeruste keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers, badkamer en toilet.

Op de verdieping is een overloop, nog eens 2 slaapkamers, een badkamer en toilet.

Verder is er een garage, zomerkeuken met overkapping, kelder, vele intieme terrassen en een prachtige patio met privacy.

Goede staat van onderhoud en verwarming door warmtepomp. Verder omkeerbare airconditioning, PVC-kozijnen, elektrische rolluiken, elektrische poort met videophone. 

Een degelijke en stijlvolle villa in de typisch Provençaalse bouwstijl op schitterende locatie

Plus d'annonces à VAISON LA ROMAINE

Plus d'annonces à Provence-Alpes-Côte d'Azur

Plus d'annonces à Vaucluse

Contact