Centre - Val de Loire: prachtig kasteel, oorspronkelijk uit de 16e/19e eeuw en in 2020 geheel gerenoveerd, met zwembad van 12 bij 4, gastenhuis/gîte en 3 hectare grond gesitueerd in de bewoonde wereld in de prachtige Loire met vele kastelen en wijngaarden

Général

Adresse: 09310 URS, France
Type de bien: Maison
Surface: 430 m2
Espace du terrain: 30000 m2
Piscine: Oui
Prix: 1 295 000 €
Ref. auSud 705621
Ref. Agence 90145-14482

Description


Gelegen op een kleine dag rijden vanuit Nederland/België naar de Loire bij het magnifieke stadje Chinon bij de grote stad Tours ligt dit 'domaine' met 3 hectare grond en een kasteeltje met circa 350 m² woonoppervlak plus een separaat gastenhuis/gîte van circa 80 m² woonoppervlak. De gebouwen vinden hun oorsprong in de 16e en 19e eeuw en in 2020 heeft er een grote renovatie plaats gevonden om het pand te moderniseren tot een luxe en comfortabel geheel. Buiten in het park ligt een overdekt zwembad van 12 bij 4 meter. Diverse bijgebouwen. De beboste omgeving is ideaal voor wandelen en paardrijden. 

Indeling kasteel met op de begane grond een ruime woonkamer met open haard en houtkachel, een apart kantoortje, een biljartruimte/ontspanningsruimte, een ruime en zeer goed ingerichte keuken met eetkamerdeel en een badkamer douche met toilet. 

Op de eerste verdieping zijn 2 grote slaapkamers/suites met elk een eigen badkamer. Eén van de suites heeft een dressingroom en een terras met uitzicht op het park. Op deze verdieping is er nog een extra slaapkamer. 

Op de tweede verdieping is een wasruimte met kasten en een grote zaal. 

Op de bovenste verdieping bevindt zich een fitnesszaal.

Overal zijn mooie eikenhouten balken, hoge plafonds en veel parketvloeren. Ook werden de originele terracotta vloeren behouden. 

Een historisch pand in goede staat in schitterende omgeving met wijngaarden en kastelen

Plus d'annonces à URS

Plus d'annonces à Midi-Pyrénées

Plus d'annonces à Ariège

Contact