Provence - Var: op 50 minuten van de stranden van de Middellandse zee gelegen kwaliteitsvilla (5 sk, 5 bk) met verwarmd zwembad van 11 bij 6 meter en poolhouse op ruim 3.000 m² en op slechts 3 kilometer van een idyllisch stadje met diverse voorzieningen

Général

Adresse: 83440 SEILLANS, France
Type de bien: Maison
Surface: 190 m2
Espace du terrain: 3075 m2
Balcon: Oui
Terrasse: Oui
Piscine: Oui
Jardin : Oui
Prix: 740 000 €
Ref. auSud 704380
Ref. Agence 10045-3306BD-14376

Description


De kwaliteitsvilla is genesteld in het hart van de authentieke Provence en omgeven door de uitlopers van de zuidelijke Alpen en groene heuvels. Het ligt op 3 kilometer van een charmante en schilderachtig stadje op zo'n 480 meter hoogte. De goed onderhouden tuin is voorzien van grote terrassen, een riant, verwarmd zwembad van 11 x 6 meter en een jeu-de-boulesbaan. Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto's. Het ruime overdekte terras van 80 m2 biedt de perfecte schaduwplek voor memorabele diners met familie en vrienden. Binnen is de villa gebouwd met hoogwaardige materialen en biedt royale volumes. 

Indeling villa met op de begane grond een entreehal van ca. 6 m² met garderobe, toilet en berging, een lichte woonkamer van ca. 58 m² met indrukwekkend houten kathedraalplafond, open haard en grote raampartijen voor veel natuurlijk licht. Volledig uitgeruste keuken van ca. 11 m² en bijkeuken van ca. 4 m². Berging van 4 m².

Op de eerste verdieping zijn er vier grote slaapkamers van elk 16 m² en alle voorzien van een eigen badkamer voor privacy en eigen comfort. 

Goede voorzieningen als airconditioning, dubbele beglazing, verwarming d.m.v. elektrische convectoren, kruipruimte, buitenverlichting, open haard, PVC-kozijnen en  internetaansluiting. Dankzij de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt, is er weinig onderhoud nodig. Energielabel C (verbruik).

Het separate poolhouse van ca. 25 m² met slaapkamer van ca. 14 m² en badkamer biedt extra ruimte voor gasten of een chambre d'hôte

Ideaal pand als familiehuis en/of voor seizoen verhuur.

Plus d'annonces à SEILLANS

Plus d'annonces à Provence-Alpes-Côte d'Azur

Plus d'annonces à Var

Contact