Dordogne - Périgord Noir: prachtig tegen een heuvel gelegen Périgordijns woonhuis (3 sk, 2 bk), gebouwd in natuursteen, met separaat atelier/werkplaats, dubbele carport op ruim 1,7 hectare zonder directe buren op 3 kilometer van centrum levendig stadje

Général

Adresse: 24200 SARLAT LA CANEDA, France
Type de bien: Maison
Surface: 150 m2
Garage: Oui
Espace du terrain: 17528 m2
Jardin : Oui
Prix: 398 500 €
Ref. auSud 702427
Ref. Agence 348060-14356

Description


Mooie Périgordijnse woning met 150 m² woonoppervlak in goede onderhoudsstaat en gebouwd in 2004 in natuursteen, met separaat werkplaats/atelier (ca. 40 m²) en dubbele carport op 1,7 hectare grond. Landelijk en rustig gelegen met veel natuur rondom en hier en daar buren. Heuvelachtig patchwork landschap met weiden en uitgestrekte bossen. De opstallen liggen middenin de 1,7 hectare en er zijn geen directe buren. Eigen oprit met privé hek. 

Indeling woonhuis met op de begane grond een ruime en lichte leefkeuken van 32 m² met open haard, een woonkamer (ca 22 m²) met houtkachel en een leuke veranda, een slaapkamer (ca. 10 m²) met eigen badkamer. Separaat toilet. 

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan één met toegang tot de hoger gelegen tuin, een badkamer en een aparte studeerkamer of extra slaapkamer. 

In de onderverdieping (totaal zo'n 50 m²) is er een garage en verschillende opslagruimtes.

Goede, moderne voorzieningen als vloerverwarming (gas, verwarmingsketel uit 2021), airconditioning warm/koud (5 units), elektrische toegangspoort en dubbele beglazing. Energielabel C (verbruik).

Langs de oprit bevindt zich een dubbele carport en iets verderop, een ruim atelier/bijgebouw (ca. 40 m²). Tweede oprit. 

Gelegen in de prachtige Périgord Noir, op slechts 3 kilometer van het centrum van een Middeleeuwse stadje en niet ver van de rivier de Dordogne.

Plus d'annonces à SARLAT LA CANEDA

Plus d'annonces à Aquitaine

Plus d'annonces à Dordogne

Contact