Côte d'Azur - Var, omgeving Saint Tropez: spectaculaire villa met prachtig zicht op de baai en St. Tropez, mooie tuin van 2.000 m² met groot zwembad en goede privacy, ruime garage, gelegen op 10 minuten van de zandstranden en een sfeervol centrum

Général

Adresse: 83990 SAINT TROPEZ, France
Type de bien: Maison
Surface: 245 m2
Garage: Oui
Espace du terrain: 2000 m2
Balcon: Oui
Terrasse: Oui
Piscine: Oui
Jardin : Oui
Prix: 1 998 000 €
Ref. auSud 696442
Ref. Agence 2384-14295

Description


Goed onderhouden villa, rond 2022 gerenoveerd, met mooi zeezicht gelegen tussen Sainte Maxime en St. Tropez, met prachtig zeezicht op de baai en Saint-Tropez. Deze zeer sfeervolle en stijlvolle woning heeft een grote living, keuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers, een heerlijke tuin, groot zwembad en veel privacy!

Sfeervol door de mooie details in de fijne afwerking en de hoge plafonds, maar ook buiten met de vele hoekjes met relaxplekken op de diverse terrassen en de fraai aangelegde tuin met veel privacy. Op het perceel (ca. 2.000 m²) is een ruime garage en een eigen parkeerplaats voor meerdere auto's. 

De indeling is als volgt: oprit aflopend naar de ruime garage, gelegen onder zwembadniveau.
Patio met toegang tot de villa. Hal met gastentoilet, ruime woonkamer met hoog plafond, zithoek, open haard en openslaande deuren naar het terras en de tuin met zwembad (5 x 10 m). Via de woonkamer naar het eetgedeelte en verder naar de ruime keuken met voornamelijk nieuwe apparatuur (2022). Verder een bijkeuken met wasmachine aansluiting.

Slaapgedeelte: hal/gang, tweede toilet, slaapkamer 1 en 2, beide met vaste kast en openslaande deuren naar de zijtuin met terras. Deze kamers delen een badkamer met ligbad, douchegelegenheid en wastafel. Slaapkamer 3 eveneens voorzien van openslaande deuren naar het terras/tuin, heeft een eigen badkamer met douche en wastafel.
Een trap leidt naar de eerste verdieping met de ruime 4e slaapkamer, inloopkast en een deur naar een loggia/balkon met prachtig uitzicht. Deze slaapkamer heeft een `en-suite` badkamer met douche, ligbad, wastafel en apart toilet.

Goede voorzieningen als airconditioning, open haard, dubbele beglazing, schuifpuien, internet, elektrische rolluiken, besproeiing, BBQ, buitenverlichting, toegang voor mindervaliden, alarm, intercom, automatische poort, veiligheidsdeur en petanqueterrein.

Energielabel C.

De tuin is goed onderhouden en geeft ook prachtig uitzicht op de baai en Saint Tropez!

Gelegen in een prachtige omgeving op 10 minuten van de stranden van St. Tropez en van het sfeervolle centrum van een leuk stadje.

Plus d'annonces à SAINT TROPEZ

Plus d'annonces à Provence-Alpes-Côte d'Azur

Plus d'annonces à Var

Contact