Côte d'Azur - Var: mooi appartement (3 sk, 2 bk) op luxe, kleinschalig domaine met twee zwembaden en een tennisbaan, gelegen in schitterende omgeving direct aan een golfbaan en op slechts tien minuten van de Middellandse zee

Général

Adresse: 83700 SAINT RAPHAEL, France
Type de bien: Maison
Surface: 98 m2
Garage: Oui
Espace du terrain: 110 m2
Piscine: Oui
Jardin : Oui
Prix: 469 000 €
Ref. auSud 664738
Ref. Agence 2355-13843

Description


Riant vierkamerappartment, gelegen op een kleinschalig domaine (22 woningen/appartementen) met 2 zwembaden, een tennisbaan, veel groen en direct aan een fraaie golfbaan gelegen. Voorheen waren dit twee appartementen, nu samengevoegd tot een appartement van bijna 100 m² met 2 parkeerplaatsen in de garage. 

Indeling o.a. een gezellige woonkamer (ca. 33 m²) met zijkamer (ca. 9 m², thans in gebruik als kantoortje) en openslaande deuren naar het terras (ca. 58 m²), half open keuken, buanderie/wasmachineruimte (ca. 3,3 m²), drie slaapkamers (ca. 12 m², ca. 10 m² en ca. 10,5 m²) en twee badkamers, . 

Voorts een riant overdekt terras over de gehele breedte van het appartement (ca. 20 x 3 meter) gelegen aan een zonnige tuin op het zuid / westen.

De gehele woning is voorzien van airconditioning (reversibel en er zijn 2 warmwater boilers, per badkamer een).

Het domaine is afgesloten en er is een riante parkeerplaats. Voorts, onder de tennisbaan, een berging en ruime inpandige garage waarvan bij de verkoop 2 parkeerplaatsen worden meeverkocht.

Gelegen in een aantrekkelijke omgeving en op slechts tien minuten rijden van de fraaie stranden van de Middellandse Zee en de vele voorzieningen aan de kust. 

Plus d'annonces à SAINT RAPHAEL

Plus d'annonces à Provence-Alpes-Côte d'Azur

Plus d'annonces à Var

Contact