Dordogne - Périgord Vert: aan de rand van een gehucht gelegen handzaam woonhuis, volledig gerestaureerd en keurig verzorgd, met opzetbad en leuk uitzicht op de diepe tuin van 1.300 m²; comfortabel en charmant geheel in sfeervolle omgeving

Général

Adresse: 24410 SAINT AULAYE, France
Type de bien: Maison
Surface: 131 m2
Garage: Oui
Espace du terrain: 1300 m2
Balcon: Oui
Terrasse: Oui
Piscine: Oui
Jardin : Oui
Prix: 210 000 €
Ref. auSud 623487
Ref. Agence 6393-11780

Description


Aan de rand van een gehucht met enkele huizen niet ver van historische steden als Bergerac en Périgueux ligt deze authentieke, gerestaureerde woning 'en pierre' op 1.300 m² grond, grenzend aan natuur en wat weilanden. Veel woonruimte met onder andere 3 slaapkamers en 2 badkamers. Karakteristiek interieur met balkenplafond en natuurstenen muren.  Historische omgeving met kastelen en rivieren. Mogelijkheid tot uitbreiding woning in het aangrenzend bijgebouw.


Indeling woonhuis met op de begane grond een entree, ruime, gezellige woonkamer van 38 m² met open keuken en een grote haard, dubbele tuindeur naar terras/tuin, een slaapkamer van 13 m² en een badkamer en een toilet. 

Op de verdieping een salon/2e woonkamer/TV-kamer van 20 m² en kantoorruimte van 16 m², verder nog 2 slaapkamers (15 en 14 m²) en een mooie badkamer met toilet. 

Centrale verwarming (olie). 

DPE energielabel C.

Handzame, diepe tuin van zo'n 1.300 m² met opzet-zwembad van 6 bij 3 meter, putten, terrassen en diverse fruitbomen. 

Aangrenzend bijgebouw met schuur en garage (bijgebouw grenst aan de schuur van het buurpand rechts).

Tevens geschikt voor permanente bewoning.

Plus d'annonces à SAINT AULAYE

Plus d'annonces à Aquitaine

Plus d'annonces à Dordogne

Contact