Côte d'Azur - Var: sfeervolle woning (3 sk, 2 bk) met separate garage, parkeerplaats en 134 m² tuin, zeer rustig gelegen met prachtig uitzicht op het Esterel gebergte, gelegen op een kleinschalig domaine met gemeenschappelijk zwembad op 10 minuten van zee

Général

Adresse: 83600 FREJUS, France
Type de bien: Maison
Surface: 93 m2
Garage: Oui
Espace du terrain: 134 m2
Balcon: Oui
Terrasse: Oui
Piscine: Oui
Jardin : Oui
Prix: 495 000 €
Ref. auSud 696443
Ref. Agence 2386-14328

Description


VERKOCHT - ONDER VOORBEHOUD -

Sfeervolle tussenwoning met garage en fraai uitzicht op het Esterel gebergte met separate garage en parkeerplaats. Zeer rustig gelegen aan golfbanen, in een kleinschalige domaine (bestaande uit 11 woningen en 34 appartementen) met gemeenschappelijk zwembad.

De woning is licht en ruim van opzet met op de begane grond ee sfeervol voorterras, een brede en lichte living (ca. 37 m²) met open keuken aan de voorzijde en schuifpui naar het vergrootte terras en de achtertuin (zuid/oost).
Op de begane grond tevens een hal (ca. 4 m²) en gastentoilet en open trap naar de etage. 

Boven zijn er drie slaapkamers, twee op de eerste etage (samen ca. 31,75 m²),  waarvan één met dressing (ca. 7,45 m²) en beide met eigen badkamer (ca. 6,2 m² en 4,4 m²) en de derde kamer is op de ruime zolderetage (ca. 15 m²) waar ook de wasmachine is geplaatst.

De terrassen samen zijn ca. 35 m², de tuin is 134 m² groot. 

Het bouwjaar is 2001 en de woning is voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen en heeft glasvezel wifi.
Bij de woning hoort een eigen parkeerplaats en er is tevens een separate garage (ca. 16,45 m²). De woning kan, bij interesse, geheel gemeubileerd worden overgenomen.

Gelegen in de omgeving van Fréjus op zo'n 2 minuten van winkels, een stadscentrum op 10 minuten net als de Middellandse Zee. 

Plus d'annonces à FREJUS

Plus d'annonces à Provence-Alpes-Côte d'Azur

Plus d'annonces à Var

Contact