Provence - Var: Neo-Provençaalse villa (4 sk, 4 bk) met 2 woonlagen, prachtig zwembad en poolhouse met zomerkeuken, rustig gelegen bij een charmant dorp op ca. 2.300 m² grond; open zicht, privacy op half uur van de Middellandse zee en het Lac St. Cassiën

Général

Adresse: 83440 FAYENCE, France
Type de bien: Maison
Surface: 250 m2
Espace du terrain: 2300 m2
Piscine: Oui
Jardin : Oui
Prix: 795 000 €
Ref. auSud 680852
Ref. Agence 90123-14087

Description


In de omgeving van mooie, authentieke stadjes als St. Paul-en-Foret, Bagnols-en-Foret naast Fayence staat deze ruime villa van ca. 250 m² woonoppervlak. Zonnige , rustige ligging met zuid-west oriëntering en een open zicht vanaf het terras. De villa ligt vlakbij het centrum-dorp met de de eerste levensbehoeften (bakker, slager, kruidenier) en op ca. 4 kilometer van centrum Fayence en Bagnols-en-Forêt. De stranden van Fréjus liggen op een half uur met de auto. 

De villa heeft 2 woonlagen van elk ca. 125 m². 

Indeling: begane grond met woonkamer, aparte keuken, een kantoortje, 2 slaapkamers en 2 badkamers. 

Op de verdieping een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. 

Er is een interne trap tussen de 2 verdiepingen en open haard voor de wintermaanden plus centrale verwarming op propaangas. Airconditioning voor in de zomer.

Mooi zwembad van 10 x 5 meter en een pool house met ingerichte zomerkeuken van 38 m² met BBQ.

In de tuin geen inkijk van buren, en aan de overkant van de bosweg goede wandelogelijkheden in een beschermd natuurgebied. Ook vlakbij is een visvijver, het meer van St. Cassiën met alle watersport, een zweefvliegveldje, een prachtige golf court, paardrijden, goeie, niet dure restaurantjes waaronder 2 in het dorp zelf.  

Een handzame villa met veel ruimte in en om het huis; uitstekend verhuurbaar op een half uur van zee

Plus d'annonces à FAYENCE

Plus d'annonces à Provence-Alpes-Côte d'Azur

Plus d'annonces à Var

Contact