Dordogne - Périgord Noir: op een adembenemende plek gelegen woonhuis 'style Périgourdine' met verwarmd zwembad, carport met atelier, schuur en ruim 8.700 m² grond, met schitterend panoramisch kilometersver uitzicht; 15 minuten van de streekstad Gourdon

Général

Adresse: 24250 DOMME, France
Type de bien: Maison
Surface: 130 m2
Espace du terrain: 8717 m2
Piscine: Oui
Jardin : Oui
Écoles: Oui
Prix: 450 000 €
Ref. auSud 695965
Ref. Agence 330128-14288

Description


Schitterend woonhuis in de typische Périgord-stijl, gebouwd in 2013 en gelegen op een adembenemende plek op een heuvel met dominant panoramisch uitzicht. Verwarmd zwembad (nieuwstaat) van 10 bij 5 meter en gelegen op een terrein van ca. 8.717 m². 

De woning is voorzien van alle moderne gemakken en er is geen werk nodig. Er is een woonoppervlak van ca. 130 m² met op de begane grond een eetkamer (ca. 20 m²), een woonkamer (ca. 15,5 m²) met houtkachel, een ruime keuken (ca. 20 m²). Deze vertrekken hebben allemaal openslaande deuren met toegang tot de tuin. Verder op de benedenetage een slaapkamer (ca. 9 m²) met badkamer met douche en toilet, een bijkeuken (ca. 4,5 m²) en een fitnessruimte (ca. 16 m²). 

Boven bevinden zich twee slaapkamers (ca. 15,6 m² en 10 m²), waarvan één met een badkamer met douche en toilet en nog een badkamer met een douche en een bad. De kamers zijn voorzien van klamboes. 

Dubbel glas en elektrische verwarming. 

Vanuit de keuken en de woonkamer is er directe toegang tot het overdekte terras op het westen, met het schitterende uitzicht met tevens prachtige zonsondergangen! 

Het zwembad dat verwarmd wordt met een warmtepomp en ideaal gedurende de hele dag in de zon gelegen. 

Naast de woning bevindt zich een carport met werkplaats. Verder een tweede werkplaats/schuur. 

Gelegen in een rustige omgeving op de grens van de historische departementen Dordogne en Lot, met prachtig uitzicht over de hele vallei, op een landelijke locatie met hier en daar buren, op een steenworp afstand van een dorp met kleine winkels, nog geen 15 minuten van de stad Gourdon met voorzieningen als scholen, een ziekenhuis, diverse restaurants, een treinstation en diverse winkels. 

Plus d'annonces à DOMME

Plus d'annonces à Aquitaine

Plus d'annonces à Dordogne

Contact