Provence - Var: mooie Provençaalse bastide, gelegen op een bebost terrein van ongeveer 32.000 m² beplant met diverse mediterrane planten, een bovengronds zwembad, jeu de boules baan en twee garages, op korte afstand van een schitterend dorp

Général

Adresse: 83570 COTIGNAC, France
Type de bien: Maison
Surface: 214 m2
Garage: Oui
Espace du terrain: 32000 m2
Piscine: Oui
Jardin : Oui
Prix: 624 000 €
Ref. auSud 680477
Ref. Agence 789-14076

Description


Mooie Provençaalse, authentieke bastide gelegen op een bebost terrein van ongeveer 32.000 m² beplant met diverse mediterrane bomen en planten, in het hart van de Provence Verte, in de buurt van een karakteristiek, sfeervol dorp met diverse winkels. Dominant gesitueerd met vrij uitzicht over de landelijke omgeving, ideaal gelegen op het zuiden. 

De bastide is verdeeld in twee wooneenheden met aan de tuinzijde op de begane grond het gerenoveerde eerste woondeel met als indeling (ca. 91 m² woonoppervlak): een entree, woon-/eetkamer, aangenaam terras, open, deels ingerichte keuken, toilet, 3 slaapkamers met bergruimte en een badkamer met douche. 

Woondeel 2 (ca. 122 m² woonoppervlak) is op te frissen en heeft op de begane grond: een entree, woon-/eetkamer met open haard, onafhankelijke ingerichte keuken, veranda, terras met barbecue, 3 slaapkamers en een badkamer met wc. Boven nog een slaapkamer. 

Twee garages, waarvan één met werkplaats, grote schuur, kelder en bergingen. Bovengronds zwembad, jeu de boules. 

Deze mooie historische bastide biedt vele mogelijkheden (grote familie, gite, gastenkamers...) 

Een echte 'coup de coeur' gelegen op ongeveer een uur rijden van de Middellandse Zee!

Plus d'annonces à COTIGNAC

Plus d'annonces à Provence-Alpes-Côte d'Azur

Plus d'annonces à Var

Contact