Lot - grens Dordogne (Bouriane): prachtige, gerestaureerde boerderij uit 1750 met bijgebouwen, groot zwembad, tennisbaan, jeu de boulesbaan, vier vakantiehuisjes en mogelijkheid voor minicamping, gelegen op ca. 6 hectare op loopafstand van een dorpje

Général

Adresse: 46250 CAZALS, France
Type de bien: Maison
Surface: 500 m2
Espace du terrain: 60000 m2
Piscine: Oui
Jardin : Oui
Prix: 515 000 €
Ref. auSud 695505
Ref. Agence 314749-14309

Description


Prachtige, gerestaureerde, karakteristieke boerderij uit het jaar 1750 met een 'grange' in gebruik als speelvertrek, een 'bergerie' in gebruik als receptieruimte, vier chalets, een groot zwembad, tennisbaan, jeu de boulesbaan, speelveld en basketbalveld. Naast het woonhuis bevindt zich een terras met uitzicht op het zwembad. Tevens mogelijkheid tot een mini-camping met enkele glamping plaatsen, op een terrein van ca. 6 hectare. 

Het hoofdhuis bestaat uit een woonkamer met open keuken (ca. 55 m²), een slaapkamer (ca. 25 m²) en een badkamer. Boven nog eens 3 slaapkamers (ca. 5 m², 12 m² en 13 m²) en een badkamer. Op de begane grond aan de tuinzijde bevindt zich een  extra lounge die dienst kan doen als restaurant voor gasten van table d'hôtes. Een groot comfortabel terras met zicht over het zwembad en het park. 

Naast het hoofdhuis staat een ruime schuur die deels open is en ideaal is als overdekt terras. Er is ook een washok. 

Op het terrein staan vier vakantiechalets die inbegrepen zijn in de verkoop. Naast deze vier chalets zijn er nog vier chalets in privé eigendom van andere eigenaren. 

Prachtig gelegen in de Bouriane in een glooiend landschap met schitterende natuur, culotuur en historie, op loopafstand van een dorpje. Cazals bevindt zich op ca. 10 kilometer en de hoofdstad Cahors op ca. 22 kilometer met haar ligging aan de rivier de Lot. Het gebied is beroemd om haar Cahors wijnen. 



Plus d'annonces à CAZALS

Plus d'annonces à Midi-Pyrénées

Plus d'annonces à Lot

Contact