Lot - Quercy/Occitanie: authentiek natuurstenen 'ensemble de bâtiments' uit de XVIII-e eeuw met woonhuis, schuren, garage en wijnkelder, op bijna 1 hectare met 100% privacy op loopafstand van dorpje en 8 kilometer van stadje met voorzieningen

Général

Adresse: 46000 CAHORS, France
Type de bien: Maison
Surface: 163 m2
Garage: Oui
Espace du terrain: 9541 m2
Jardin : Oui
Prix: 225 000 €
Ref. auSud 695795
Ref. Agence 2086-14315

Description


Natuurstenen geheel met woonhuis in Quercy-stijl en diverse bijgebouwen, gelegen op een begroeid terrein van 9.541 m² met oude bomen. Mooie, vrije en zeer rustige ligging zonder directe buren en goed op het perceel gesitueerd, met eigen toegangspad.  Aantrekkelijke omgeving met veel wijnchateaus en uitgestrekte Malbec wijnvelden ten zuiden van de rivier de Lot. 

De hoofdwoning, de voormalige boerderij, heeft een woonoppervlak van ca. 163 m² en heeft als indeling op tuinniveau (rez-de-jardin/onderste verdieping) een studeerkamer (ca. 11 m²), een hal (ca. 10 m²), een toilet, een badkamer (ca. 6 m²) met o.a. douchecabine en wastafel, twee slaapkamers (ca. 18 m² en 21 m²) en CV-ruimte met wasbak. Voormalige inpandige garage/werkplaats.

De woonverdieping is toegankelijk via een externe trap naar het terras en via een inpandige, houten trap. Verder bevindt zich hier de leefkeuken (ca. 20 m²), een woonkamer (ca. 50 m²) met haard en een slaapkamer (ca. 25 m²). Serre/veranda.

Centrale verwarming (olie) en warmwaterboiler. Ouderwets interieur.

Verder is er een vrijstaande natuurstenen schuur (ca. 70 m² vloeroppervlak) met goed dak, een kleinere natuurstenen schuur (ca. 50 m² vloeroppervlak) tegenover het woonhuis en een wijnkelder. 

Uniek en zeer privé gelegen op loopafstand van een klein dorpje en op ca. 8 kilometer van een stadje met diverse voorzieningen en de rivier de Lot.

Plus d'annonces à CAHORS

Plus d'annonces à Midi-Pyrénées

Plus d'annonces à Lot

Contact