Provence - Var: mooie villa op een rustig plekje met zwembad, tuinhuisje (eenvoudig om te turnen in een gastenverblijf), cabanon, jeu de boules baan en gelegen in het midden van een terrein van ruim 6.400 m², dichtbij een Provençaals dorp

Général

Adresse: 83890 BESSE SUR ISSOLE, France
Type de bien: Maison
Surface: 120 m2
Espace du terrain: 6425 m2
Piscine: Oui
Jardin : Oui
Prix: 620 000 €
Ref. auSud 700220
Ref. Agence 1534-14392

Description


Mooie villa met zwembad, tuinhuisje, cabanon en jeu de boulesbaan, gelegen in het hart van een bebost terrein van ca. 6.425 m² met diverse mediterrane plantensoorten. 

De woning is gebouwd in 2006 en heeft als indeling een entree, een lichte woon-/eetkamer (ca. 46 m²) met toegang tot een groot houten terras, ruime, volledig ingerichte open keuken (ca. 8 m²), via enkele trapjes toegang tot het slaapgedeelte met bergruimte, een masterbedroom (ca. 15,5 m²) met mezzanine en eigen badkamer, nog eens twee slaapkamers (ca. 13 en 12 m²) met bergruimte, een badkamer met douche en toilet. Mezzanine in gebruik als kantoorruimte met zicht op de woonkamer. 

Het zwembad is ca. 7,5 x 3,5 meter met brede houten vlonders ligt in de tuin die een oase van rust is. Er is een tuinhuisje van ca. 19 m², eenvoudig om te turnen tot een zelfstandig gastenappartement. Cabanon (ca. 20 m²). Jeu de boules baan. 

Ideaal gelegen op het zuiden, lichte woning met zicht op de landelijke omgeving. In goede staat van onderhoud. 

Gelegen in het hart van de groene Provence, dichtbij een mooi Provençaals dorp met diverse winkels, in een rustige omgeving op zo'n half uur rijden van de Middellandse Zee kust.

Plus d'annonces à BESSE SUR ISSOLE

Plus d'annonces à Provence-Alpes-Côte d'Azur

Plus d'annonces à Var

Contact