Midi-Pyrénées - Gers: zeer karakteristiek en sfeervol woonhuis met eigen tuin op klein co-propriété van zes woningen met gezamenlijk zwembad in een voormalig klooster in prachtige omgeving met glooiend landschap en op 10 minuten van voorzieningen

Général

Adresse: 43100 BEAUMONT, France
Type de bien: Maison
Surface: 170 m2
Espace du terrain: 100 m2
Piscine: Oui
Jardin : Oui
Prix: 265 000 €
Ref. auSud 704345
Ref. Agence 65781-14458

Description


Een zeer goed onderhouden en comfortabele woning met drie slaapkamers, aan de rand van een klein en rustig dorpje. Gebouwd in een oud, volledig gerestaureerd klooster waarin zich dit prachtige woonhuis verdeeld over twee verdiepingen bevindt. Met privétuin en terras, en gebruikmakend van gemeenschappelijke tuin en zwembad, is deze woning ideaal als tweede huis of permanente bewoning. Slechts 2 uur naar bergen en stranden, en vier uur naar Barcelona. De perfecte uitvalsbasis vanuit Frankrijk. Gesitueerd in de heerlijke regio Gers, in de driehoek van de stadjes Beaumont-de-Lomagne, Mauvezin en Lectoure. Gelegen op een uur rijden van de internationale luchthaven van Toulouse en op 10 minuten van lokale voorzieningen. Omgeven door glooiend landschap, met zonnebloemen en uitzicht op de Pyreneeën. Deze woning maakt onderdeel uit van een co-propriété met in totaal 6 huizen in een prachtige gerenoveerde kalkstenen landhuis. De huizen in het landhuis zijn in 2009/2011 gecreëerd volgens zeer hoge normen. Wit kalkstenen muren van bijna een meter dik.

Indeling (woonoppervlak 170 m²) met op de begane grond een grote woonruimte van 80 m² met woonkamer, eetkamer en ingerichte keuken met mooie schouw met houtkachel in woonkamer. Gastentoilet.

Op de eerste verdieping bevindt zich de overloop met houten vloer en een aparte kast voor de warmwaterboiler en opslag, slaapkamer van 22 m² met houten vloer, badkamer (o.a. douche, toilet en wastafel), slaapkamer van 17 m² met houten vloer, derde slaapkamer van 25 m² met houten vloer en een ensuite badkamer met o.a. ligbad, toilet en wastafel.

Het pand verkeert in uitstekende staat. Voorzien van vloerverwarming (elektrisch) op de begane grond en elektrische verwarmingspanelen op de eerste verdieping. Het pand is voorzien van dubbel glas. Glasvezel internet-aansluiting.

Op het landgoed is een gezamenlijk zwembad van 10 bij 5 meter, het huis heeft een eigen overdekte parkeerplaats en een bergruimte van 6 m² achter de parkeerplaats. 

Privétuin van 67 m² en gebruik van gemeenschappelijke tuinen.

Gemeenschappelijke kosten co-propriété (zwembadschoonmaak/tuinonderhoud/gemeenschappelijke elektra en verzekering etc.) ca. 200 euro per maand.

Ideaal als onderhoudsvrij pied-à-terre. 

Plus d'annonces à BEAUMONT

Plus d'annonces à Auvergne

Plus d'annonces à Haute-Loire

Contact