Lot - Quercy/Occitanie: bijzonder object: vrijstaand voormalig stationsgebouw, getransformeerd tot aangenaam woonhuis met omsloten tuin van 520 m² en uitzicht, gelegen op loopafstand van de rivier de Lot en het historische stadscentrum met voorzieningen

Général

Adresse: 46220 PRAYSSAC, France
Type de bien: Maison
Surface: 124 m2
Garage: Oui
Espace du terrain: 520 m2
Jardin : Oui
Prix: 193 500 €
Ref. auSud 702631
Ref. Agence 2115-14436

Description


Vrijstaand en gerenoveerd voormalig stationsgebouw, gebouwd in natuursteen en getransformeerd tot woonhuis, met een leuke omsloten tuin van 520 m². Levendige locatie in de bewoonde wereld met uitzicht op de omgeving en op een steenworp van de rivier de Lot en het centrum van een historisch stadje met vele voorzieningen. De spoorlijn zelf bestaat niet meer. Mooie omgeving in de vallei van de rivier de Lot met uitgestrekte wijnvelden.

Het huis heeft een woonoppervlak van 124 m² met als indeling op de begane grond een entree van 5 m² met tegelvloer, een opbergruimte en gastentoilet, woonkamer van 25 m² met tegelvloer, de keuken van 19 m² en een tweede toilet.

Op de eerste verdieping toegang via fraaie houten binnentrap) bevindt zich een overloop, 2 slaapkamers (13 m² en 10 m²) waarvan een met open haard en houten vloer, de derde slaapkamer van 11 m² met houten vloer en openslaande deur naar een groot terras plus een centrale badkamer met o.a. ligbad, wastafel en toilet.

Op de tweede verdieping (toegang via fraaie houten binnentrap) zijn nog eens 2 slaapkamers 15 m² en 11 m² met houten , houten vloer.

Het pand is voorzien van verwarming d.m.v. elektrische kachels, dubbele beglazing en is aangesloten op riolering. 

Garage voor één voertuig.

Een bijzondere woning, direct bewoonbaar, in het Franse leven en op loopafstand van voorzieningen.

Plus d'annonces à PRAYSSAC

Plus d'annonces à Midi-Pyrénées

Plus d'annonces à Lot

Contact