Dordogne - Périgord Vert: vrijstaande, speels gebouwde woning vlakbij de supermarkt, bouwmarkt, gezondheidscentrum en op loopafstand van restaurants en cafés, met royale en omheinde tuin van meer dan een halve hectare op 45 minuten van de stad Périgueux

Général

Adresse: 24000 PERIGUEUX, France
Type de bien: Maison
Surface: 108 m2
Garage: Oui
Espace du terrain: 5215 m2
Piscine: Oui
Jardin : Oui
Prix: 183 500 €
Ref. auSud 703821
Ref. Agence 6632-14451

Description


Vlakbij de Intermarché, bricomarché en op een steenworp afstand van het gezondheids-/apotheekcentrum van een dynamisch stadje in de Dordogne ligt dit gerenoveerde, vrijstaande woonhuis op een afgesloten/omheind terrein van 5.215 m² met dennenbos, tuin met tuinhuisje, camperschuur, parkeerplaats en een oude moestuin. Het pand ligt in het midden van de kavel.

De woning heeft als indeling op de begane grond een woon/eetkamer van 26 m² met inzethaard, tegelvloer en erker met toegang tot het balkon van 1,2 bij 6 meter, een keuken van 10 m² met tuindeur naar groot terras van 15 bij 3 meter, salon/woonkamer van 16 m² met parketvloer, veranda van 10 m², wasruimte/buanderie met tegelvloer,  3 slaapkamers (10, 10 en 11 m²) met parketvloer en een badkamer van 7 m². Toilet. 

In de onderste verdieping bevindt zich een entree/hal van 5 m² met garderobe en de trap naar de bovenverdieping, een slaapkamer van 11 m² met tegelvloer, een mooie werkplaats/atelier 38 m² met betonvloer en erker, grote garage van circa 50 m² met linoleumvloer en grote erker en een grote luifel van 2 bij 11 meter met betonvloer. Houtopslagruimte van 25 m² en CV-ruimte.  

Centrale verwarming op stadsgas, overal dubbele beglazing en aangesloten op riolering. Op afstand bedienbare elektrische rolluiken en elektrische zonwering op de erkers in de woonkamer en salonkamer. Grote automatische poort met video-intercom. Klein te renoveren zwembad.

Voor liefhebbers van een dynamisch plekje aan de rand van een marktstadje met vele voorzieningen.

Plus d'annonces à PERIGUEUX

Plus d'annonces à Aquitaine

Plus d'annonces à Dordogne

Contact