Dordogne - Périgord Noir: recent gebouwd woonhuis met groot zwembad, schuur en schitterend uitzicht over de vallei, gelegen op ruim 7.000 m² grond op een rustige, maar niet geïsoleerde locatie op een kwartiertje rijden van Domme en de rivier Dordogne

Général

Adresse: 24250 DOMME, France
Type de bien: Maison
Surface: 140 m2
Espace du terrain: 7117 m2
Piscine: Oui
Jardin : Oui
Prix: 367 500 €
Ref. auSud 701911
Ref. Agence 347954-14417

Description


Mooi, recent gebouwd en handzaam woonhuis met groot zwembad en prachtig ver uitzicht op de vallei, gelegen op een terrein van ca. 7.117 m², gelegen op een dominantie locatie, in een rustige, niet geïsoleerde omgeving, dichtbij dorpen met voorzieningen. Vrije ligging met hier en daar buren op 4 kilometer van een leuk stadje met voorzieningen.

Indeling woonhuis begane grond: een entree, woonkamer met houtkachel, open keuken met openslaande deuren naar het terras op het zuidoosten plus een ruime badkamer met toilet. 

Vanuit de keuken toegang tot het tuinniveau met drie slaapkamers van ca. 13 m², een slaapkamer van ca. 10 m², een kantoor (ca. 6 m²) en een badkamer met toilet en wastafel. 

Voorzieningen als dubbel glas, elektrische verwarming en verwarming met hout. 

Septic tank op de huidige norm. Energielabel D (verbruik).

Buiten bevindt zich het mooie, ruime zoutwaterzwembad (6 x 12 meter) met een liner, een technische ruimte met toilet, wastafel en een overdekt deel dat gebruikt kan worden als zomerkeuken

Verder nog een werkplaats/schuur van ca. 18 m². 

Gelegen in een mooie omgeving met leuke dorpjes zoals Domme en de prachtige rivier de Dordogne op een kwartiertje rijden. Het schitterende, Middeleeuwse stadje Sarlat bevindt zich op zo'n 25 autominuten. 

Plus d'annonces à DOMME

Plus d'annonces à Aquitaine

Plus d'annonces à Dordogne

Contact